Picture

Over Niels Lubbers

Bij Niels Lubbers Tuin en Parkmachines zijn we gek van tuin en park en de techniek die daarbij komt kijken. Dat merkt u zodra u onze winkel in Ter Apel binnenloopt. We hebben een breed assortiment en verstand van zaken. We staan bekend om onze deskundig advies en service en gaan daarbij nét een stapje verder. In onze ruime showroom kunt u vele machines bekijken en testen we hebben een enorm assortiment technische producten.

Onderhoud en reparatie

We zijn hét bedrijf voor tuin- en parkmachines in de regio, we mogen gerust zeggen dat we er goed in zijn. We helpen u graag om uw machines en gereedschappen in optimale staat te houden. U kunt bij Niels Lubbers terecht voor periodiek onderhoud en reparaties. Het periodiek onderhouden van uw machines is van groot belang voor een goede werking en het verlengt de levensduur van uw machine.

Kom kijken in onze showroom

U vindt bij ons meer dan alleen maar machines. Zo kunt u bij ons ook terecht voor gereedschappen, werkkleding, schoeisel en ijzerwaren. U vindt het allemaal in onze showroom aan Heembadweg 12 in Ter Apel. Wilt u een (gebruikte)machine komen testen neem dan van te voren telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0599-760011

Huur een machine bij Niels Lubbers

Net dat klusje waar je een apparaat maar 1 keer nodig bent? Dan kun je ook een apparaat huren natuurlijk.

Een machine huren!

Onze openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 18:00 uur
 • Dinsdag
  8:00 - 18:00 uur
 • Woensdag
  8:00 - 18:00 uur
 • Donderdag
  8:00 - 18:00 uur
 • Vrijdag
  8:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag
  8:00 - 17:00 uur