Picture

Yanmar SA424-R

Yanmar SA424-R

De Yanmar SA424-R (ROPS)

Laat u niet misleiden door zijn afmetingen, de Yanmar SA424-R (ROPS) compacte tractor is een taaie klant met alle spierballen die nodig zijn voor zelfs de zwaarste toepassingen.

De Yanmar SA424-R-tractor is een compacte slanke machine die een stootkracht heeft, waardoor het de ideale keuze is voor veeleisende taken op grotere eigendommen en moeilijk terrein.

De compacte behuizing van de machine maakt het mogelijk om in krappe ruimtes te werken en tegelijkertijd de balans en stabiliteit te bieden die nodig zijn om de machinist het vertrouwen te geven om maximaal gebruik te maken van zijn mogelijkheden om overal mee naartoe te gaan.

Hogere bodemvrijheid
In vergelijking met de SA221-serie heeft de Yanmar SA424-R een hogere bodemvrijheid en is hij ongelooflijk stabiel onder zware omstandigheden. De machine is uitgerust met een groter, agressiever bandenpakket. Dit zorgt voor een tractor met een grotere bodemvrijheid en een grotere operationele stabiliteit op uitdagend terrein.

Motor, Transmissie & Transaxels

De vooruitstrevende visie van Yanmar handhavend, zijn de SA-serie tractoren gebouwd rond brandstofefficiënte en milieuvriendelijke dieselmotoren om ongekende niveaus van vermogen, prestaties en zuinigheid te leveren.

De Yanmar SA424-R wordt aangedreven door een zuinige en emissieconforme Yanmar-motor die 26 pk ontwikkelt bij een nominaal toerental van 3.000 tpm om een topsnelheid van 22 km/u te leveren. Een brandstoftank van 23 liter zorgt ervoor dat de SA221-machine lange tijd kan werken voordat hij tankt.

Als de motor het vermogen produceert, dan is de transmissie het middel waarmee het wordt geplaatst waar het telt: in de assen, in de banden en in de werktuigen.

Yanmar maakt alle belangrijke aandrijflijncomponenten – de motor, transmissie en assen – in eigen huis. En omdat ze samen zijn gemaakt om perfect samen te werken, krijg je een hardwerkende machine met meer bruikbare pk’s, minder vermogensverlies en een soepelere, comfortabelere rit. We noemen het Performance Link Technology™. Je noemt het van onschatbare waarde.

Motor, transmissie en assen
Yanmar ontwerpt en bouwt alle hoofdcomponenten: motor, transmissie en assen. Gietijzeren transaxle en vooras bieden een hoge duurzaamheid voor de verscheidenheid aan werkzaamheden die u uitvoert.

Een geïntegreerde transaxle werkt goed met een full-frame chassis. Die zijn samen ontworpen om de tractor te laten presteren. Om het motorvermogen met maximale efficiëntie te leveren, zijn motor en transaxle direct verbonden met de hoofdaandrijfas.

Stel een vraag over dit product