Picture

Yanmar SA221-R

Yanmar SA221-R

Yanmar SA221-R met ROPS

Klein maar perfect gevormd is een term die mogelijk is ontworpen om de Yanmar SA221-R (ROPS) tractor te beschrijven. De subcompacte tractor is misschien klein, maar hij propt bij elke bocht in functies, voordelen en innovaties.

Compacte carrosserie
Hoewel hij is ontworpen om de taken aan te pakken die normaal gesproken worden opgedragen aan grotere tractoren, heeft de Yanmar SA221-R (ROPS) compacte tractor een compacte carrosserie die niet zou misstaan op een gewone tuintractor. Naast het toevoegen aan de vloeiende lijnen van de machine, geeft deze compacte carrosserie de tractor een work-anywhere-mogelijkheid die het mogelijk maakt om te werken in gebieden waar de ruimte beperkt is.

Eenvoudig en veilig te bedienen
Een hydrostatische transmissie – met handige zij-aan-zij pedalen voor eenvoudige voorwaartse en achteruit bediening – biedt meerdere bereikopties om de klus te klaren, ongeacht het terrein of het werktuig dat u gebruikt. Soepele hydraulische stuurbekrachtiging zorgt voor geen terugslag in het stuurwiel voor minder vermoeidheid van de machinist. Deze kenmerken combineren om een tractor te produceren die gemakkelijk en vooral veilig te bedienen is.

Motor, Transmissie & Transaxels

De vooruitstrevende visie van Yanmar handhavend, zijn de SA-serie tractoren gebouwd rond brandstofefficiënte en milieuvriendelijke dieselmotoren om ongekende niveaus van vermogen, prestaties en zuinigheid te leveren.

De Yanmar SA221 wordt aangedreven door een zuinige en emissieconforme Yanmar-motor die 22 pk ontwikkelt bij een nominaal toerental van 3.000 tpm om een topsnelheid van 14 km/u te leveren. Een brandstoftank van 23 liter zorgt ervoor dat de SA221-machine lange tijd kan werken voordat hij tankt.

Als de motor het vermogen produceert, dan is de transmissie het middel waarmee het wordt geplaatst waar het telt: in de assen, in de banden en in de werktuigen.

Yanmar maakt alle belangrijke aandrijflijncomponenten – de motor, transmissie en assen – in eigen huis. En omdat ze samen zijn gemaakt om perfect samen te werken, krijg je een hardwerkende machine met meer bruikbare pk’s, minder vermogensverlies en een soepelere, comfortabelere rit. We noemen het Performance Link Technology™. Je noemt het van onschatbare waarde.

Motor, transmissie en assen
Yanmar ontwerpt en bouwt alle hoofdcomponenten: motor, transmissie en assen. Gietijzeren transaxle en vooras bieden een hoge duurzaamheid voor de verscheidenheid aan werkzaamheden die u uitvoert.

Een geïntegreerde transaxle werkt goed met een full-frame chassis. Die zijn samen ontworpen om de tractor te laten presteren. Om het motorvermogen met maximale efficiëntie te leveren, zijn motor en transaxle direct verbonden met de hoofdaandrijfas.

 

Stel een vraag over dit product